Marian Vanghelie: Victor Ponta, prietenul meu când o să fie președinte

Vanghelie
Vanghelie

Primarul sectorului 5 al Capitalei, Marian Vanghelie, spune că Victor Ponta va deveni prietenul său, dacă va câștiga alegerile prezidențiale 2014.

"Trebuie să găsim toate soluțiile și resursele ca alegerile să fie câștigate de Victor Ponta. Nu m-ați auzit de multe ori să spun aceste cuvinte, fiindcă nu sunt prieten cu Victor Ponta. Poate nu-l iubesc pe Ponta, dar iubesc partidul și cred că este mai important să avem un președinte de stânga. (...) Cred că o să fie și prietenul meu, dacă iese președinte", a afirmat Marian Vanghelie, miercuri seară, la un miting organizat de PSD la Sala Palatului.

Marian Vanghelie a adăugat că are un pariu cu sine: "Îmi doresc în București să fie 45% în primul tur și sunt sigur că în turul doi o să luăm 55% în București. (...) Am un pariu cu mine că în sectorul 5 voi fi între primele județe din România. În sectorul 5 nu există nimic decât PSD, Marian Vanghelie și acești oameni". 

"Am promis să fiu cuminte"

Marian Vanghelie a precizat: "Am promis să fiu cuminte". A adăugat că își dorește ca PSD să aibă o campanie puternică, iar România să fie condusă de un premier "care să nu creadă că a avea un program social e pomană".

"Nu e pomană. (...) Până duminică nu vă mai uitați la televizor și o să vedeți că și cei care nu vor să-l voteze pe Ponta or să îl voteze", a conchis Marian Vanghelie. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel