Marian Vanghelie: Prostia ucide, nu corupția. Și tăcerea ne îngroapă

Partidul Dreptății Sociale (PDS) mizează pe două primării de sector la Capitală, dar și pe 50 de parlamentari la alegerile viitoare, a declarat liderul formațiunii, Marian Vanghelie, într-un interviu acordat Agerpres, în cadrul căruia a criticat și modul în care decurge actuala campanie electorală. 

Întrebat cum i se pare că a decurs până în prezent actuala campanie electorală, Marian Vanghelie a declarat: "Este exact așa cum s-a dorit: o liniște deplină, în care partidele mari să fie avantajate. Doar că asta nu slujește democrația, mesajele nu ajung la oameni, oameni nu sunt informați, deci nu știu ce și pe cine votează și vom avea surpriza să fie votate tot felul de vedete promovate de tv fără niciun talent adminstrativ. Notorietatea nu înseamnă pricepere în administrația locală, că pe criteriul acesta l-am pune pe Cătălin Măruță primar general! Primarul general gestionează viața noastră, pe mai multe paliere: este responsabil cu traficul mare, ceea ce ne poate face mai eficienți în munca de zi cu zi sau mai nervoși; e responsabil cu starea spitalelor, pentru că vedem prin ce criză am trecut, și vedem cât de important este să fie un primar priceput și atent la tot ce coordonează. Alegerea primarului general nu e o "miuță de la Teleorman", ci este o alegere care ne poate schimba viața, depinde pe cine alegem", a subliniat fostul primar.

[citeste si]

Marian Vanghelie, candidat pentru încă un mandat la Primăria sectorului 5, a precizat totodată, că el mizează la scrutinul electoral care se va desfășura pe 5 iunie pe inteligența bucureștenilor, deoarece "prostia ucide, nu corupția".

"Mizez pe ceea ce am făcut de 16 ani în sectorul 5, o muncă de multe zile și nopți, cu satisfacții și cu împliniri, dar cel mai tare mizez pe faptul ca bucureștenii sunt inteligenți. Am mai spus-o și o repet: prostia ucide, nu corupția. Prostia ucide și tăcerea ne îngroapă. Dacă nu suntem destul de inteligenți să observăm că în spatele acestui slogan societatea civilă a adus la putere un guvern incompetent și care nu urmărește interesul românilor, atunci putem spune liniștiți: prostia ucide. Nicăieri în lume guvernul țării nu este oferit unor băieți aduși cu avionul de la Bruxelles și care caută butoanele deciziei prin ministere. Vă închipuiți că la Paris sau la Londra guvernul ar putea trece fără susținere parlamentară? E o glumă, dar una care ne arată cât de departe suntem de țările democratice", a mai spus Marian Vanghelie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel