Marian Vanghelie, jumătate de miliarde de euro în offshore-uri. Explicațiile lui Vanghelie, în direct

Oana Stancu a prezentat, vineri seară, în emisiunea "Exces de putere", informația potrivit căreia Marian Vanghelie a atribuit contracte de jumătate de milion de euro unor offshore-uri, firme cu acționari străini, controlate de omul de afaceri Marin Dumitru.

Omul de afaceri Marin Dumitru deține cele două firme întregistrate în Seychelles şi Noua Zeelandă, Imob Lux Construct şi Dioma International Exim, care au semnat, într-o singură zi, contracte de 90 de milioane de lei cu Primăria Sectorului 5, subcontractate societății Teleelctron, intrată mai târziu în insolvență. Contractele de jumătate de milion de euro erau pentru anveloparea blocurilor. Din contractul atribuit, primarului suspendat îi revenea o șpagă de 20%, arată procurorii DNA.

Marian Vanghelie a intervenit în emisiunea "Exces de putere" și a declarat "la mine nu a câștigat niciun offshore licitația". Despre cele două firme menționate de Oana Stancu, primarul suspendat spune că "sunt firme românești. La noi s-au depus documente cu firme românești, nu poate să știe nimeni ce se întâmplă în spate. Vreau să vă spun un singur lucru, dacă dvs veți găsit vreodată un singur offshore eu vă promit nu că ies din viața publică, ci că sunt dispus să fac și 25 de ani de pușcărie". "Astea nu mai țin, domnule Marian Vanghelie", i-a replicat Oana Stancu, care a continuat să-l întrebe despre criteriile pe care le îndeplineau firmele care anvelopau, despre contractele date unor firme care au offshore-uri în spate, dacă a făcut anvelopare cu succes sau a dat țeapă cu aceste contracte.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel