Marian Vanghelie, interzis în Sectorul 5. Alina Gorghiu, rețetă pentru Ovidiu Raețchi

Deputatul Ovidiu Raețchi și-a depus candidatura în competiția internă a PNL pentru Primăria Sectorului 5. 

"Cred că cel mai important pentru sector este să ai o anumită capacitate de negociere cu partenerii externi. Obiectivul meu este ca în primii doi ani să avem deja un buget dublat pentru Primărie, iar această dublare să se facă din fonduri europene, din fonduri ale unor state care sprijină acest tip de dezvoltare culturală și socială. Sunt fonduri norvegiene, Departamentul de Stat al SUA este foarte deschis. Pentru asta ai nevoie de un dialog cu ambasadele, cu partenerii străini și din punctul acesta de vedere am avut șansa, în acest mandat și în trecut, să vizitez parlamente străine, să le vorbesc colegilor mei, să-i aduc aici, să primesc delegații străine și să învăț modul în care poți să atragi fonduri pentru România", a afirmat Ovidiu Raețchi.

"Ne furăm singuri căciula"

Întrebat dacă locuitorii din sectorul 5 îl regretă pe Marian Vanghelie, deputatul PNL a spus: "Orice construcție pe un mesaj de tip 'Marian Vanghelie', care poate că a reprezentat o necesitate istorică pentru anii 1990-2000 pentru sectorul 5, dacă mai rămânem în faza aceea ne furăm singuri căciula. (...) Cu un buget de 180 de milioane de euro, prezumat, zona de nord (a sectorului — n.r.) a rămas neschimbată, nu s-a construit nimic relevant, nu avem drumuri, nu am reabilitat termic blocurile, nu s-a întâmplat nimic în zona de nord, iar în cea de sud toți banii în loc să meargă către un proiect de dezvoltare, către o stradă, către o grădiniță, toți banii au mers strict către consum, către ajutoare sociale".

"Fără pomeni electorale"

Alina Gorghiu, copreședinte PNL, scrie, în urmă cu puțin timp, pe pagina sa de Facebook: "Am fost aleasă deputat într-un colegiu din Sectorul 5 și cunosc foarte bine problemele de acolo. Este un sector care are mare nevoie de un nou început, de un stil diferit de a face administrație: fără pomeni electorale dar cu viziune și cu bună credință".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel