Marian Vanghelie îl avertizează pe Victor Ponta: Nu susțin pe gratis deloc pe nimenea

Primarul Sectorului 5 din partea PSD, Marian Vanghelie, a făcut o declarație incendiară, care confirmă tensiuni în PSD. El îi atrage atenția lui Victor Ponta că nu-l susține gratis, ci vrea multe de la el. Ține să-i amintească că fără ei și fără Antena 3 nu câștigă alegerile prezidențiale. 

"Suntem prezenţi aici pentru că trebuie să-l susţinem pe Victor Ponta indiferent de supărările noastre în partid, indiferent de supărările noastre în organizaţie, indiferent de ce s-a întâmplat în acestă perioadă. Îl susţinem pe Victor Ponta pentru că trebuie să ne luăm ţara înapoi, să o dăm românilor", a afirmat Marian Vanghelie, la Conferința PSD București. 

"Vă spune un om care nu este fan Victor Ponta. Dar, m-am uitat în toată această perioadă: Victor Ponta a crescut foarte frumos, a crescut foarte bine. În toată această perioadă, în alegerile locale care sunt foarte grele, faptul că s-a dus ca un lider din judeţ în judeţ şi a spus lucrurile cu subiect şi predicat, asta înseamnă că este pregătit pentru această poziţie să candideze", a continuat Marian Vanghelie.

Da, nu susţin pe gratis deloc pe nimenea, vreau să înţeleagă şi Victor Ponta

"Îmi doresc multe de la Victor Ponta. La Orăştie i-am spus că mă voi mai gândi dacă-l susţin. Da, nu susţin pe gratis deloc pe nimenea, vreau să înţeleagă şi Victor Ponta, de aceea această organizaţie este importantă. Victor Ponta nu poate să câştige fără dumneavoastră, şi fără cei de acasă care se uită la Antena3 şi fără cei de care nu i-a plăcut lui Victor Ponta de ei. Împreună trebuie să facem această echipă şi am să spun că o să fiu alături de Victor Ponta în campanie cu ceea ce am să pot eu, chiar dacă sunt tot felul de mesaje, de discuţii", a conchis Vanghelie.

Avocatul lui Mircea Băsescu ar fi făcut TRAFIC cu despăgubiri

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel