Marian Vanghelie: Gabriel Oprea a început să ȚIPE si să mă ÎNJURE

Bogdan Bolojan / 18 Martie 2018 / 18:20 Salveaza PDF Comentarii

Marian Vanghelie a vorbit la ”Adevăruri de viață” despre relația sa cu Gabriel Oprea și cum a ajuns acesta în vârful politicii, deși spune el, n-ar fi fost considerat drept o persoană inteligentă. 

Marian Vanghelie a spus că nu are carte, dar s-a priceput la lucruri de viață, lucruri pe care le-a "furat" de-a lungul timpului. Vanghelie spune de asemenea că Gabriel Oprea ar fi țipat la el și l-ar fi înjurat în momentul în care a încercat să-l atragă de partea sa și el nu ar fi acceptat.

”I s-a dat putere din mai multe zone. A început  o bătălie cu Dan Ioan Popescu. Fără să vreau am fost de partea lui Dan Ioan Popescu. Discuțiile dintre ei erau protocolare, s-a încercat să i se facă dosare lui DIP. El a încercat să ia primarii de partea lui, prin diferite tertipuri. Pe mine nu m-a prins. A început să urle și să mă înjure. Evident, mă descurc la lucrurile astea.  El se juca foarte bine. Nici eu nu am carte. Mie mi-a plăcut să fur din viață lucrurile care mă reprezintă” a spus Marian Vanghelie la emisiunea Adevăruri de Viață de la Antena 3.

[citeste si]loading...
VOTEAZA ARTICOLUL
   Pozitive: +2    Negative: 0

TOP STIRI CELE MAI...


loading...Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.
Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

n-nxt.11