Marian Vanghelie: E nevoie de lideri ca Băsescu sau Tăriceanu

Românii au nevoie de lideri care să le dea o speranţă, plecând de la Primăria Capitalei la toate nivelurile, a afirmat miercuri preşedintele interimar al Partidului Dreptăţii Sociale, Marian Vanghelie. 

'Este nevoie de nişte lideri care într-adevăr să le dea o speranţă românilor. Este nevoie de lideri în societatea românească, plecând de la Primăria Capitalei peste tot. Să ajungem la o campanie că oamenii nu vin la vot că nu ştiu pe cine să voteze? Din păcate. După declaraţia dlui Dragnea de la Cotroceni, înţeleg de ce e şi doamna Firea candidată, înţeleg de ce stânga sau PSD este o chestie, o anexă undeva într-un cui, înţeleg toate lucrurile. Dar totuşi bucureştenii au nevoie de nişte candidaţi care au curaj şi demnitate şi care au şi viziune pentru dezvoltarea Bucureştiului', a susţinut Vanghelie, într-o conferinţă de presă susţinută la Senat.

Despre candidatul PNL la Capitală, Marian Munteanu, Vanghelie spune că 'nu a apucat' să îl cunoască, dar i-a menţionat ca exemple de lideri care ar putea conduce Bucureştiul pe fostul preşedinte Traian Băsescu şi pe preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu.

'Nu am apucat să ne cunoaştem, eu eram prea mic când dânsul (n.r. Marian Munteanu) era în balcon la Universitate. (...) Nu am reuşit să ne cunoaştem foarte bine. Dar vă spun că, pe zi ce trece, mă gândesc cu groază la ce va fi la Primăria Capitalei. Pe zi ce trece, eu cred că ar trebui mai multe personalităţi - că se numeşte Traian Băsescu, că se numeşte Călin Popescu-Tăriceanu - oameni care într-adevăr au o viziune despre a conduce o ţară şi de a conduce o Capitală. (...)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel