Marian Vanghelie, decorat de Băsescu

vanghelie
vanghelie

Marian Vanghelie (PSD), primarul sectorului 5, a fost decorat, alături de alți primari din țară, de preşedintele Traian Băsescu cu "Ordinul Naţional pentru Merit, în grad de Cavaler".

21 de primari  au fost decorați de președintele Băsescu pentru eforturile depuse în activitatea pe care au depus-o pe parcursul a mai multor mandate.

Printre cei premiați se numără și Marian Vanghelie, care a primit Ordinul Național pentru Merit, în grad de Cavaler.  Decretul a fost publicat miercuri, 14 decembrie, în Monitorul Oficial și semnat la data de 8 decembrie. Aprecierea este un semn de recunoștință"pentru eforturile depuse în vederea dezvoltării infrastructurii urbane, în interesul comunităților  care le-au încredinţat, de-a lungul timpului, mai multe mandate de primar".

Potrivit actului oficial, şeful statului i-a conferit primarului Sectorului 2 al Capitalei, Neculai Onţanu, Ordinul Naţional "Serviciul Credincios" în grad de Ofiţer.

Cu Ordinul Naţional "Pentru Merit" în grad de Ofiţer au fost decorați Gheorghe Ciuhandu, Gheorghe Anghel, Constantin Armencea și Constantin Hava.

Printre cei care au fost decorați cu Ordinul Naţional "Pentru Merit" în grad de Cavaler se numără Lucian Iliescu, Tudor Pendiuc, Decebal Bacinschi, Constantin Boşcodeală, Florin Cârciumaru, Ioan Dănetan, Florea Dorin, Nicolae Dragu, Eugenia Godja, Klaus Iohannis, Mircia Muntean, Dumitru Nicolae, Cornel Răsmeriţă.

Citește și:

Vanghelie: Preşedintele este un om viu şi a înţeles exact greşelile colegilor săi de la PDL

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel