Marian Vanghelie, acuzații la Antena 3: Mite și de 25 de milioane de euro, în sediul SRI

Invitat al Cătălinei Porumbel, Marian Vanghelie face acuzații și declarații extrem de grave, la Antena 3, în cadrul programului de știri. 

Marian Vanghelie susține că se dădeau mite uriașe chiar în sediul SRI, afirmând chiar că un personaj care a fost la vârful SRI ”lua câte cinci milioane, câte 10 milioane, câte 25 de milioane”, subliniind că 500.000 de euro nu era o mită uriașă, în contextul celorlalte sume. 

Întrebat cine dădea aceste mite, Marian Vanghelie a răspuns că ”de la o serie de oameni care au reușit să facă afaceri cu terenurile statului român.” Cătălina Porumbel l-a întrebat dacă se referă la dosarele ANRP, Marian Vanghelie continuând: ”Da, de acele dosare. De aceea au și încercat să-i bage în pușcărie pe majoritatea, ca să se spele pe mâini, ca nu cumva să poată să spună că s-au dat bani din acest business”. 

”Noi arestăm oameni pentru câteva mii de euro și nu știa statul român și SRI că acolo sunt sute de milioane de euro, miliarde de euro? Într-un singur an s-au dat 2 miliarde de euro, numai într-un singur an, pe niște drepturi litigioase cumpărate de niște ”băieți” care dădeau și ei 10 milioane de euro pe un drept litigios și luau 100-150 de milioane de euro”. 

”S-au dat mite și de 25 de milioane de euro, nu vreau să dau nume, sunt oameni în procese și nu vreau eu să-i bag în pușcărie, dar va veni momentul” a spus Marian Vanghelie. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel