Marian Sârbu va fi dat afară din biroul parlamentar de la Bârlad. Vezi de ce

Deputatul UNPR, Marian Sârbu, va fi evacuat din biroul parlamentar din Bârlad, în baza unei hotărâri de Consiliu Local, deoarece  de mai bine de trei ani, liderul UNPR nu a plătit utilităţile pentru sediul repartizat de primărie şi pe care îl împarte cu deputatul PSD Adrian Solomon.

Evacuarea deputatului UNPR Marian Sârbu din biroul parlamentar aflat la parterul unui bloc din municipiul Bârlad se va face în baza unei hotărâri de Consiliu Local, la cererea deputatului PSD Adrian Solomon, cel cu care Sârbu a împărţit în ultimii trei ani sediul pus la dispoziţie de autorităţile bârlădene.

În solicitarea adresată primăriei, deputatul Solomon susţine că fostul său coleg de la PSD Marian Sârbu nu a contribuit la plata utilităţilor în perioada de trei ani de când împart sediul.

Primarul de Bârlad susţine că solicitarea înaintată de deputatul Adrian Solomon va fi aprobată în prima şedinţă de CL, care va avea loc peste câteva zile.

"Am primit cererea de la deputatul Solomon şi am formulat deja proiectul de hotărâre pentru şedinţa ordinară din 19 martie. Nu se pune problema să nu fie adoptată, având în vedere că PSD deţine o majoritate confortabilă în CL Bârlad", a precizat primarul Constantin Constantinescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel