EXCLUSIV  Shhaideh premier. Marian Preda: Este singurul lucru care o poate DESCALIFICA pe Shhaideh

Sociologul Marian Preda este de părere că președintele Iohannis o va numi premier pe Sevil Shhaideh. Singura posibilitate de refuz ar putea să fie constituită doar în cazul în care ar exista lucruri grave în legătură cu soțul ei.

 

Marian Preda consideră că amânarea deciziei de numire a premierului ar putea fi uitată foarte rapid, dacă președintele Iohannis o va accepta în cele din urmă pe Sevil Shhaideh. 

Dacă o va accepta PSD-ul nu va critica foarte tare această amânare. Părerea mea este că Iohannis nu va accepta propunerea de premier doar în cazul în care există argumente foarte serioase legate de soțul doamnei. Eu cred că Iohannis va accepta această propunere și toată lumea va trece la următoarea etapă," a declarat Marian Preda în exclusivitate pentru DCNews. 

Sociologul consideră că reputația lui Sevil Shhaideh este impecabilă, iar dacă ar fi existat elemente negative ar fi ieșit cu siguranță la suprafață. În acest condiții lui Klaus Iohannis îi va fi greu să respingă o astfel de propunere. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel