Marian Preda: Declarația lui Orban, cea mai bună glumă

Sociologul Marian Preda, prin intermediul unei postări pe Facebook, a spus că cea mai bună glumă este declarația lui Ludovic Orban.

"Cea mai bună glumă de ieri este declarația lui Ludovic Orban cum că PNL este pregătit de guvernare și vrea alegeri anticipate.

Cu cine să guvernați, domnule Orban? Cu de-alde matale? Cu Blaga? Și cine crezi că vă votează? In afară de Cîțu, niciun PNL-ist nu este vizibil în spațiul public cu vreo idee, cu propuneri, cu soluții. Cine este ideologul vostru și care mai este ideologia PNL?

Dar programul de guvernare? Ce propuneți voi României, doar ”jos Dragnea, jos PSD!”?

Îmi este imposibil să îmi amintesc inițiative, soluții, idei promovate de PNL în ultimii ani. De aceea nu scade PSD prea mult în sondaje în ciuda dezastrului de la guvernare, pentru că voi nu sunteți văzuți ca o alternativă viabilă, pentru că sunteți triști, blegi, lipsiți de soluții.

Voi credeți că România a ieșit în stradă ca să îi schimbe pe Dragnea, Iordache și Olguța cu Orban, Blaga și Raluca Turcanu? Reformați-vă odată și deschideți-vă partidul către micii întreprinzători, către tineri, către corporatiști, că altfel veți menține PSD-ul în viață și chiar la guvernare pe veci", este mesajul publicat pe Facebook de Marian Preda.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel