Marian Petrache, reacție după apariția înregistrărilor

Președintele PNL Ilfov, Marian Petrache, a declarat sâmbătă, într-o conferință de presă, că este normal ca Parchetul să ia act și să cerceteze, dacă există o plângere împotriva sa privind alegerile locale, iar dacă descoperă că a făcut ceva, să suporte consecințele.

"Parchetul mi se pare firesc să ia act de toată chestia asta și să cerceteze, nu e niciun fel de problemă și nu-mi convine deloc să rămân cu blamul că nu știu ce am făcut. Dacă descoperă pe undeva Parchetul că eu am făcut ceva, suport consecințele. Nu o să găsească", a afirmat Petrache, la conferința de presă privind semnarea protocolului cu PMP — Ilfov, citează Agerpres.

Petrache a făcut această precizare, fiind întrebat de jurnaliști cum comentează înregistrările difuzate sâmbătă de o parte a presei, în care el ar discuta despre aducerea unui număr de alegători cu mașinile la secțiile de vot cu ocazia alegerilor locale din 5 iunie.

Citește și: Scandal după alegeri: Lider PNL, înregistrat când dădea ordine pentru vot

El a adăugat că dacă cel care a făcut această înregistrare se consideră un cetățean onest și apreciază că a fost încălcată legea, atunci să o trimită organelor de anchetă, dar a precizat că are sentimentul că a fost o strategie îndreptată împotriva sa.

"Dacă e un cetățean onest care a făcut această înregistrare și consideră că a fost încălcată legea, la Parchet cu ea. Am sentimentul că a fost o strategie, că peste tot am fost urmărit și s-a încercat să se vadă dacă nu cumva spun vreo chestie care poate să fie folosită împotriva mea, sunt convins de chestia asta, pentru că probabil era previzibil rezultatul. Nu vreau să mă încarc negativ, nu am de ce", a mai afirmat Petrache.

Citește și: PNL bate palma cu Traian Băsescu: Ce spune Bogdan Chirieac

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel