Marian Petrache: Ca să câştige Preşedinţia, KLAUS IOHANNIS trebuie să se lase DEZBRĂCAT

Secretarul general al PNL, Marian Petrache, a găsit explicaţia pentru scorul slab înregistrat de Klaus Iohannis în primul tur.

Acesta a declarat că au fost surprinși de "gesturi pe care nu le-am contracarat cum trebuia" şi "am muncit mai puţin decat trebuia".

Marian Petrache a spus, într-un interviu pentru Ziare.com, că ACL şi-a atins "prima parte a obiectivului" în primul tur să obţină un scor cu 3 în faţă pentru Klaus Iohannis.

"Mașinăria a mers peste 80%. Daca aveam mai multe date în timpul jocului, am fi luat un rezultat mai bun. Și eu am fost surprins. În ultimele 10 zile a apărut acea fițuică otravită - Klaus Iohannis taie pensiile. N-am realizat care va fi efectul ei. Abia când am stat de vorbă după primul tur cu primarii și președinții de organizații si filiale, am realizat ce impact a avut. Aceste fițuici au fost date de postași în mâna pensionarului. Deci cel care oficial îți aduce pensia lună de lună îți dă o hârtie în care ți se spune că Iohannis taie pensiile. Ce poate fi mai oficial decât acest gest?", a explicat Petrache scorul sub aşteptări al lui Iohannis. 

Citește și: ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Victor Ponta versus Klaus Iohannis, la Digi 24  

În ceea ce privește rezultatele slabe obţinute în filialele liberale Călăraşi şi Ilfov (chiar organizaţia lui Petrache), liderul PNL a spus:

"Îl cunosc bine pe Răducu Filipescu și n-ar fi corect să credem că a fost trădare sau măcar non-combat. Dl Motreanu e deputat de Călărași, amândoi erau consternati, livizi, după ce au văzut rezultatul".

Ce trebuie să facă Iohannis pentru a câștiga turul al doilea

"Eu cred că românii ar trebui să fie interesați de această campanie, trebuie să facem presiune pe candidați să-i descoperim cât mai mult. Klaus Iohannis, ca să folosesc o expresie a domnului Băsescu, trebuie «să se lase dezbrăcat». Să se lase cunoscut mai bine, astfel ca românii să știe ce aleg", este de părere Marian Petrache.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel