Marian Oprișan: Nu a fost vorba niciodată ca Trășculescu să intre în USL

oprisan
oprisan

Într-o declarație în exclusivitate pentru De Ce News, Marian Oprișan dezminte informația potrivit căreia fostul președinte al PDL Vrancea, Alin Trășculescu, ar fi avut o înțelegere de a trece la USL.

Președintele CJ Vrancea, Marian Oprișan, a făcut, luni, în exclusivitate o precizare  pentru De Ce News: "Au apărut stiri de presă în media locală conform cărora s-ar fi discutat în legătură cu negocieri între mine și deputatul PDL, Alin Trășculescu, pentru trecerea dânsului la USL.

Nu s-a pus niciodată problema unei asemenea treceri. Discuții cu deputatul Trașculescu, președintele organizației PDL Vrancea, au vizat exclusiv chestiuni legate de o campanie electorală civilizată, strict în limitele legii, o discuție pe programe și nu centrată pe atacuri la persoană", a declarat președintele CJ Vrancea.

Deputatul PDL, Alin Trășculescu, a fost reținut de DNA, duminică, pentru acuzații de luare de mită și trafic de influență pentru atribuirea unor contracte de stat.

Ulterior, liberal-democratul a fost pus în libertate, luni, Camera Deputaților urmând a se pronunța pentru ridicarea sau menținerea imunității parlamentare. De asemenea, PDL a decis să-i retragă sprijinul lui Trașculescu pentru a mai ocupa un post de deputat  în Colegiul Mărășești.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel