Marian Oprișan, audiat la DNA: Liderul PSD, atac la Băsescu

Președinte Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan, este audiat luni la DNA în dosarul "Căprioara", care se află pe rolul instanțelei de aproape 8 ani. Liderul PSD le-a declarat jurnaliștilor că nu a comis nicio infracțiune, iar dosarul său este unul "eminamente politic".

Oprișan a spus că fostul președinte Traian Băsescu a vrut să-i facă un dosar, precizând că prejudiciul a fost "inventat" de un "nespecialist" al DNA.

Preşedintele CJ Vrancea a mai spus că este nevinovat şi că nu a încălcat niciodată legile.

Oprişan a precizat că avea dreptul să îşi aleagă un expert parte, în paralel cu expertul desemnat de instanţă, aceasta fiind o etapă procedurală legală, prevăzută de normele de procedură penală.

Președintele Uniunii Naționale a Președinților de Consilii Județene din România este chemat la DNA la scurt timp după ce expertele Ileana Roxana Cernea (Pintea) și Elena Valentina Mușuroiu din dosarul "Căprioara" au fost arestate preventiv pentru 30 rusă. 

Potrivit unui comunicat al DNA, au fost reținute Ileana Roxana Cernea (Pintea), expert financiar contabil desemnat de instanță, pentru favorizarea făptuitorului, abuz în serviciu și fals intelectual, Elena Valentina Mușuroiu, expert parte, pentru complicitate la favorizarea făptuitorului și la abuz în serviciu.

Marian Oprișan spulberă speranțele lui Marian Vanghelie: Scindarea PSD e...

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel