Marian Neacșu, avertisment dur pentru Mihai Tudose: E bine să reflecteze

Secretarul general al PSD, Marian Neacşu, a declarat,  joi la sediul PSD, unde urmează să se tranșeze chestiunea remanierii cerută de premierul Tudose, că această problemă trebuie tratată cu foarte mult calm şi responsabilitate".

Acesta a comentat şi afirmaţiile preşedintelui Iohannis, care a lăsat să se înţeleagă că nu ar mai fi dispus să numească şi un al treilea premier de la PSD în mai puţin de un an. "Premierul, dacă se pune problema (undei schimbări a premerului - n.r.), va trebui să fie tot de la PSD", a comentat Neacşu.

Neacșu a mai afirmat că îşi susţine părerea exprimată săptămâna trecută că Rovana Plumb şi Sevil Shhaideh nu ar trebui să plece din Guvern. "Acel vot a fost dat în unanimitate", a adăugat Neacşu, referindu-se la decizia PSD de săptămâna trecută de a menţine sprijinul politic pentru cele două membre ale guvernului.

[citeste si]

"Pentru PSD, în acest moment mai importantă este stabilitatea ţării, programul de guvernare şi ceea ce ne-am angajat să facem", a declarat Marian Neaşcu.

Întrebat dacă o eventuală demisie a premierului ar însemna stabilitate, secretarul general al PSD a răspuns: "Cred că la acest lucru e bine să reflecteze şi domnul prim-ministru. Dacă se menţine ideea unei demisii, asta poate să ducă la instabilitate."

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel