Marian Munteanu refuză ferm să facă Guvern cu PSD

Marian Munteanu, liderul formațiunii politice Alianța Noastră România (ANR), susține că este un om realist, motiv pentru care nu crede că formațiunea politică pe care o conduce va obține o pondere suficientă la alegerile parlamentare pentru a juca un rol decisiv în formarea viitorului Guvern. Însă, Marian Munteanu afirmă că partidul cu care nu dorește să facă Guvern este PSD. 

Întrebat la interviul DC News Live cu cine nu ar face Guvern, după alegerile parlamentare, Marian Munteanu a replicat: "Cu PSD nu cred că aș face Guvern. Nu ni se pare o formulă pozitivă, fac o mulțime de lucruri și au făcut multe lucruri cu care nu sunt de acord. Dar, pe mine nu atât guvernul mă interesează, sunt un om realist, îmi dau seama că alianța noastră va avea un procentaj între 8-12%, nu vom avea o pondere suficientă pentru a juca un rol decisiv. Noi, în alianța noastră, suntem oameni de onoare și cu demnitate, ne respectam cuvântul și nu ne înșelăm alegătorii", a subliniat liderul ANR.

Munteanu: Avem nevoie de oameni capabili de jertfă

Marian Munteanu a vorbit în interviu și despre oamenii de mare valoare pe care îi are în partid, unii dintre ei candidați la alegerile parlamentare, precum doctorul Răzvan Vasiliu, despre care spune că este "un adevărat model pentru întreaga țară".

"Dl Răzvan Vasiliu, unul dintre candidații noștri foarte importanți, este un om care, din punctul meu de vedere, reprezintă un reper. Nu știu câți din privitorii noștri îl cunosc, pentru că la noi, de multe ori, nu-i cunoaștem pe oamenii de valoare pentru că nu sunt promovați", a arătat liderul ANR.

"Dr Răzvan Vasiliu a fost 20 de ani directorul spitalului din Tichilești, o leprozerie. Omul acesta, deși a fost prefect al județului Tulcea, a stat 20 de ani cu leproșii aceia, pe un salariu de 2.000 de lei pe lună, (...) și-a jertfit 20 de ani tinerețea lui pentru a ajuta niște oameni care nu aveau nicio șansă. Este un model pentru întreaga țară. De asemenea oameni avem nevoie, care sunt capabili de jertfă, de sacrificii", a mai explicat Marian Munteanu.

[citeste si]

Un alt nume de referință pentru ANR este George Alexander, scriitorul din Diaspora care a stat 20 de ani în Norvegia și a militat pentru apărarea românilor necăjiți de acolo, a adăugat Marian Munteanu. El a punctat și faptul că Dan Puric, prietenul și colegul său, și-a declarat public susținerea pentru ANR, dar și celebrul inventator român Mircea Tudor.

Declarația integrală de la minutul 41:00

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel