Urmărește emisiunea live


Marian Munteanu îl taxează dur pe Petre Roman. "Am sperat că s-a schimbat"

Petre Roman
Petre Roman

Candidatul PNL la Primăria Capitalei, Marian Munteanu, a afirmat vineri că nu poate comenta prezenţa în partid a lui Petre Roman, care este pus sub acuzare de Parchetul Militar, arătând că a sperat că acesta s-a schimbat.

Marian Munteanu a susţinut că Petre Roman a avut anumite reacţii nu tocmai fireşti pentru un om politic cu experienţă.

"Nu o să comentez acum prezența domnului Petre Roman în interiorul partidului pentru că nu vreau să declanşez o dezbatere contraproductivă. Punctele în care m-am despărţit foarte puternic de domnul Petre Roman în tinereţea mea sunt cele pentru care foarte mulţi cetăţeni s-au despărţit (n.r. - de Petre Roman). În timp, oamenii se pot schimba. Eu am sperat că în timp domnul Petre Roman s-a schimbat", a declarat Marian Munteanu, după ce a participat la şedinţa PNL sector 1, potrivit Agerpres.

"Acum văd anumite reacţii care nu au fost tocmai fireşti pentru un om politic cu atâta experienţă, dar în fine. Tot ce vreau să vă spun este că eu nu m-am schimbat, (...) sunt un om corect, niciodată nu am învinuit pe cineva de nimic, dar sigur este o situaţie în care domnia sa se apără. El este pus sub acuzare în mod oficial de către Parchetul Militar. Nu pot nega acest lucru. Eu însumi am fost chemat la parchet de atâtea ori pentru a da declaraţii în calitate de martor cu privire la evenimentele din 1990. Nu am avut o intersecţie directă cu domnia sa. (...) Problemele domnului Roman şi le va rezolva singur, fără amestecul meu. În rest, eu respect deciziile organizaţiilor PNL cu privire la aceste probleme pentru că, vorba aceea, abia mi s-a deschis uşa şi mi s-a spus bun venit. Eu respect ceea ce se decide şi sigur că cei din conducere, oameni cu experienţă, vor lua deciziile cele mai potrivite", a precizat Marian Munteanu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel