Marian Munteanu și-a retras candidatura la Primăria Capitalei

Marian Munteanu a anunțat, miercuri, într-o conferință de presă la sediul PNL, că se retrage din cursa electorală pentru Primăria Capitalei.

"Mi-aș fi dorit ca în acest moment să vă pot prezenta ideile care stau la baza programului meu, să vorbim mai mult despre multe probleme pe care le avem în București. Împrejurările au făcut să trebuiască să răspund la o mulțime de lucruri, cele mai multe lipsite de substanță", a afirmat Marian Munteanu, în debutul declarației.

Acesta a precizat ulterior că a consimțit, în urma discuțiilor cu lideri ai partidului, să-și retragă candidatura și și-a exprimat convingerea că liberalii vor găsi o soluție pentru un proiect câștigător la București.

"Am avut discuții în ultimele două zile cu liderii partidului, cu reprezentanți din sectoare, în încercarea de a găsi o formulă eficientă. Din păcate, a fost dificil să identificăm o formulă de unitate. Nu se pot câștiga lupte fără unitate, solidaritate și loialitate reciprocă. (...) În consecință, am consimțit în urma acestor discuții să-mi retrag candidatura, am acceptat această chestiune și sunt convins că PNL va găsi o soluție pentru a păstra unitatea acestei echipe, a organizației la București și pentru a oferi bucureștenilor un proiect bun, util și câștigător", a spus Munteanu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel