Marian Munteanu, despre o retragere din politică

Marian Munteanu a vorbit despre o posibilă plecare a sa din politică vineri seară.

"Doamne ferește! Eu am obligația să duc Alianța Noastră România în Parlament și așa voi face. De ce să mă retrag? Ca să fac jocul unor mânuitori de hârtiuțe și să las o parte din țara asta care are nevoie de o reprezentare patriotică? Nici gând! O să mă lupt până la capăt și o să înving", a spus Munteanu la Realitatea TV.

Fostul lider al studenților din Piața Universității subliniază faptul că verdictul CNSAS este de necolaborare cu fosta Securitate. "M-au chemat că cică există un microfilm. Nu există probe, semnătura nu e a mea. Sunt documente puse de nu-se-știe-cine. Semnătura de pe angajament nu este a mea. Pe microfilm e o semnătură care seamănă cu a mea și când am cerut chitanța, mi-au spus că nu există decât microfilmul", a explicat el.

CNSAS a emis, marţi, o adeverinţă prin care stabileşte că Marian Munteanu nu a fost colaborator sau lucrător al Securităţii. Totuși, CNSAS publică, în preambulul acestui document, detalii din dosarul de Securitate al acestuia, din care reiese că a turnat la Securitate în perioada 1988-1989 sub numele de cod „Ioan”, fiind plătit cu 500 de lei pentru serviciile sale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel