Marian Munteanu continuă proiectul ANR

Marian Munteanu a precizat într-un comunicat care va fi soarta formațiunii pe care o conduce, Alianța Noastră România după alegerile parlamentare.

Liderul studenților din Piața Universității și-a recunoscut înfrângerea considerând că ”votul consfinţeşte astfel, pentru încă un ciclu electoral, dominaţia actorilor politici de până acum, PSD şi PNL, împreună cu grupurile lor partenere (ALDE, USR, PMP).”

Rezultatul slab obținut de ANR la alegerile parlamentare, este o consecință a ”timpului scurt scurs de la înfiinţare şi a resurselor modeste” din cauza cărora ANR nu a ”reuşit să asigure o promovare mulțumitoare a programului și a proiectelor concrete”, precizează Marian Munteanu. 

Acesta a subliniat faptul că ”Alianţa Noastră România va continua procesul de dezvoltare a structurilor sale teritoriale şi se va pregăti pentru a susține aceleași linii programatice patriotice, conservatoare și creștine”.

Totodată, liderul Pieții Universității a făcut un apel la toți cei care îmbrățișează valorile ANR să ”se alăture programului”. El a dat asigurări numai astfel, se poate ”construi alternativa politică de care țara noastră are nevoie.”

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel