Urmărește emisiunea live


Marian Munteanu, anunț decisiv pentru lumea politică

Marian Munteanu a declarat, în direct la Realitatea TV, la 'Jocuri de Putere', că în cadrul organizației sale, Alianța Noastră, se va forma un partid politic, susținând că țintește spre șefia Guvernului.

"Mi-am respectat promisiunile, mă ocup în continuare, intens, de organizarea și dezvoltarea Alianței Noastre. Procedurile sunt destul de greoaie din punct de vedere al anumitor formalități, dar respectăm legea. În interiorul Alianței Noastre s-a făcut un nucleu pentru apariție unei aripi politice care să ofere soluții electoratului", a spus Munteanu.

Acesta a vorbit despre organizația pe care a format-o, Alianța Noastră: "Avem nevoie de o viziune economică foarte serioasă. Sunt foarte multe lucruri care pot fi făcute și vreau ca oamenii să fie siguri că ceea ce construim noi chiar oferă soluții. Rezolvă un lucru foarte important: să se termine cu batjocorirea României. Principala mea preocupare în această construcție va fi ca în promovarea acelor persoane care să ajungă în poziții, să fie oameni competenți, serioși și loiali. Consider acest lucru ca o datorie pe care o am față de compatrioții noștri".

Întrebat dacă are încredere în PNL și în PSD, Marian Munteanu a susținut că nu mai crede că lucrurile pot fi redresate de la sine. Totodată, acesta a anunțat că țintește spre șefia Guvernului României.

"Încredere ar fi deja un cuvânt forțat. Am avut, la un moment dat, speranța că anumiți oameni și grupuri din interiorul unor partide vor reuși să depășească handicapul acumulat în 20 și ceva de ani de erori. În acest moment, nu mai am niciun fel de nădejde că putem redresa lucrurile fără intervenția acestei Alianțe. Nu este o organizați și o forță politică precum celelalte. Noi chiar plecăm de jos, de la oameni. În ceea ce privește construcția pentru România, aceste două partide trebuie să-și vadă de treburile lor, iar noi de ale noastre, iar cetățenii vor decide dacă vom fi noi sau ei", a spus liderul studenților, scrie Realitatea.

"În luna iulie o să înceapă să funcționeze comisiile noastre legislative, care vor analiza ce legi trebuie reanalizate. De asemenea, lucrurile trebuie simplificate, pentru că această democrației este un bolovan pe umerii românilor. Așa cum am gândit proiectul, repet, plecăm de jos, de la oameni. Dorim să intrăm la guvernare, nu să dormim în Parlament. Oamenii așteaptă această schimbare de mult timp, nu mai avem timp să așteptăm. În câteva luni vom reteza această ciolcăială", a conchis Marian Munteanu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel