Marian Muhuleţ: BEC nu a primit nicio propunere de la MAE privind prelungirea programului de vot

Purtătorul de cuvânt al Biroului Electoral Central, Marian Muhuleţ, susține că BEC nu a primit de la Ministerul Afacerilor Externe nicio propunere de prelungire a programului de vot la secţiile din străinătate, deși ministrul de resort Teodor Meleșcanu, a afirmat, după ce a votat, că o propunere în acest sens, care a fost transmisă BEC-ului, a fost respinsă.

"Nu am primit încă nimic, poate a trimis la Biroul electoral nr. 48", a precizat, duminică, pentru Agerpres, Marian Muhuleţ, purtătorul de cuvânt al BEC.

Ce a declarat Teodor Meleşcanu, după ce a votat

Ministrul de Externe, Teodor Meleșcanu, a votat, duminică, în București, la ora 17:00 la Liceul Nicolae Tonitza din Capitală, declarând, ulterior, că nu se aştepta la creşterea atât de mare a numărului celor din diaspora care vor să voteze şi că îşi asumă răspunderea pentru că numărul celor care deja au votat s-a triplat faţă de 2 noiembrie.

"Nu este nimeni vinovat, prevederile legale....Imi asum raspunderea pentru ca s-a votat de trei ori si jumatate mai mult decat in turul I. Am promis si primul lucru pe care-l voi face va fi modificarea prevederilor legale, care nu mai corespund.

Cei care vor fi in sectie vor putea sa voteze cu totii. Am vorbit cu cine trebuie, am trimis propunerea de prelungire a programului de vot la BEC, a fost respinsa", a precizat ministrul Meleșcanu, potrivit stirileprotv.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel