Marian Iancu, finanţatorul Timişoarei, declară război împotriva FRF

Marian-Iancu
Marian-Iancu

Preşedintele Consiuliului de Administraţie al FC Timişoara nu a fost deloc surprins de decizia ca echipa sa să fie retrogradată în urma neprimirii licenţei şi a spus că va rezolva totul în justiţie.

„Nu este o decizie-şoc, mă aşteptam şi am luat măsuri. Este un abuz, aşteptăm motivarea comisiei după care vom acţiona direct la Parchet cu plângeri penale împotriva tuturor. O să solicităm o expertiză asupra intregului proces de licenţiere. Este un război juridic pe care îl vom duce până la capăt şi pe care îl vom câştiga. Ei cunosc bine asta, s-au încurcat în interese. N-o să scape nimeni, am să încerca să-i dovedesc pe toţi! Pe cei care nu voi putea, mai devreme sau mai târziu vor plăti”, a spus Iancu la Sport.ro.

Iancu a spus şi ce se va întâmpla în continuare cu jucătorii şi dacă va mai continua să finanţeze clubul. „Ne organizăm, oricare ar fi situaţia noastră jucătorii vor fi plătiţi la zi, la secundă. Cei care sunt de valoare vor pleca, vor fi vânduţi, iar clubul se va organiza pe mai departe să revină înapoi în Liga 1. Şi dacă ne vor duce în Liga 3, şi dacă ne vor duce în Liga 2, şi pe Marte, vom rămâne şi vom lupta. Mai devreme sau mai târziu vom veni înapoi, poate şi mai puternici”, a adăugat oficialul timişorean.

Citeşte şi:

FC Timişoara şi Gloria Bistriţa au fost retrogradate. Nu au primit licenţa de club profesionist

Momentul zero în fotbalul românesc

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel