EXCLUSIV  Marian Drăgulescu, plan uriaș: Voi deschide în cel mai scurt timp

Campionul Marian Drăgulescu face un nou pas în carieră. Pe lângă viața de gimnast, la care nu are de gând să renunțe prea curând, caută spațiu pentru propria academie. 

Marian Drăgulescu este convins că până la sfârșitul anului va lansa unul dintre cele mai mari proiecte pentru el și pentru viitorul gimnasticii din România. Campionul a declarat pentru DCNews că va construi o academie de gimnastică. "Voi deschide o academie de gimnastică în cel mai scurt timp posibil. Chiar anul acesta. O voi face în București pentru că vreau să fiu aproape și ca lucrurile să se întâmple așa cum îmi doresc eu.(...) Acum încerc să identific câteva locații, e la stadiul incipient. O să găsesc persoanele potrivite cu care să fac treaba asta, dar nu vreau să spun foarte multe în acest moment. Nu m-am gândit acum numai la mine, ci și în viitor, pentru că dacă toți marii campioni dacă și-ar deschide școli am fi mai bogați în copii atrași de sport și de mișcare. Gică Hagi este primul care îmi vine în minte și a făcut o chestie extraordinară, jos pălăria. Este modelul meu în viață", a declarat Marian Drăgulescu.

Nu va merge la Glasgow dacă va fi doar spectator

Gimnastul a început astăzi să protesteze în fața sediului Ministerului Tineretului şi Sportului, pentru a fi acceptat în lotul care va participa la Europenele 2018 de la Glasgow. Intervenția la inimă se pare că este impedimentul pentru care federația vrea să îl lase în afara echipei, deși, spune el, este apt pentru competiție. În cazul în care nu va putea obține aprobarea până în ultima zi înaintea începerii campionatului, Marian Drăgulescu a declarat că nu va face deplasarea la Glasgow doar pentru a-și susține echipa de aproape."Eu, până în ultima zi, sper să mă duc ca și concurent. Dacă m-aș duce ca vizitator aș pierde o săptămână de antrenamente. Aș prefera să mă antrenez pentru că am mai multe elemente, idei de sărituri noi...Am multe proiecte și o săptămână de plecat m-ar da înapoi o lună. O să le țin pumnii, o să îi urmăresc la televizor, dar fiecare știe cât are de tras în sală, ritmul lui", a declarat Marian Drăgulescu pentru DCNews. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel