Marian Drăgulescu, NOU mesaj despre Halep: Acceptați lucrul acesta!

Marian Drăgulescu a revenit asupra controversei legate de desemnarea Cătălinei Ponor portdrapelul României la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro și a afirmat, sâmbătă, într-o postare pe Facebook, că speră ca acest mesaj să fie un imbold pentru ca Simona Halep să participe la JO 2016.

Simona Halep este o sportivă foarte bună, iar Cristina Neagu o sportivă și mai bună, dar când vorbim de olimpism, sunt sportivi cu palmares mai mare, iar declarația ei mi s-a părut ușor arogantă 'credeam că voi fi eu' mai ales că nu știe încă dacă vrea să participe sau nu la Olimpiadă. Cred că am fost și puțin dezamăgit de indecizia ei de a participa la Jocurile Olimpice. Eu știu că am așteptat 8 ani această Olimpiadă, și sunt foarte bucuros că m-am calificat, și abia aștept să iau parte la o competiție atât de importantă! Sper ca postarea mea să fie un imbold pentru Simona să participe la Rio, pentru că toată țara a vibrat cu ea în competiții, a scris Drăgulescu în rețeaua de socializare.

Doresc tuturor să participe, să ofere ce au ei mai bun, zile bune, noroc și să ne întoarcem cu cât mai multe medalii. Nu este vorba despre niciun scandal, este doar un punct de vedere, trăirile mele, pe pagina mea.

Suntem oameni diferiți, cu puncte de vedere diferite. Acceptați lucrul acesta!!! În rest, să auzim de bine!, mai scrie gimnastul.

[citeste si]

Vineri, într-o altă postare pe Facebook, Drăgulescu s-a arătat jignit de vorbele Simonei Halep legate de desemnarea Cătălinei Ponor ca purtătoare a drapelului României la ceremonia de deschidere a JO 2016: "Pentru cei care nu știu, Cătălina Ponor este portdrapelul României la Rio. Ea este triplă campioană olimpică, asta însemnând doar o parte a palmaresului ei. Citez Simona Halep: 'Și eu mă gândeam că voi fi eu portdrapel sau Cristina Neagu. Cred că Neagu merita din punctul meu de vedere. Dar decizia a fost luată. Îi felicit (n.r. — pe cei de la COSR) și o felicit și pe Cătălina Ponor, pentru că este o mare onoare să fii portdrapel la Rio'. Am tot respectul pentru Simona, dar această declarație mi se pare jignitoare la adresa mea, a Cătălinei și a celorlalți sportivi care au adus României medalii europene, mondiale și olimpice!".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel