Marian Drăgulescu, jignit de afirmațiile Simonei Halep: Îți sugerez...

Marian Drăgulescu, gimnast calificat la Jocurile Olimpice de la Rio, se declară jignit de afirmațiile Simonei Halep, după ce Comitetul Executiv al Comitetului Olimpic și Sportiv Român (COSR) a decis ca gimnasta Cătălina Ponor să fie portdrapelul României la ediția din acest an a Jocurilor Olimpice de vară.

"Am tot respectul pentru Simona dar această declarație mi se pare jignitoare la adresa mea, a Cătălinei și a celorlalți sportivi care au adus României medalii europene, mondiale și olimpice!!! Onoarea revine celei care a câștigat cele mai multe medalii pentru România. Îți sugerez Simona să participi și tu la Rio 2016 și să vezi cât de greu se câștigă o medalie pentru România și cu siguranță vei aprecia mai mult sportivii care au câștigat mai multe medalii la olimpiada, mondiale și europene. Așadar Halep și Neagu mai au mult de confirmat pentru a avea asemenea pretenții!

Părerea mea...Scuze dacă am jignit pe cineva dar am impresia că doar două sportive are România, și nu este așa!!!", a scris Marian Drăgulescu pe pagina sa de socializare. 

[citeste si]

Comitetul Olimpic şi Sportiv Român (COSR) a ales, miercuri, ca portdrapelul României la Rio să fie Cătălina Ponor, ceilalți patru sportivi nominalizați pentru această onoare fiind gimnastul Marian Drăgulescu, jucătoarea de tenis Simona Halep, handbalista Cristina Neagu și trăgătorul Alin Moldoveanu.

Decizia COSR a fost o surpriză pentru Simona Halep: "Şi eu m-am gândit că voi fi eu sau Cristina Neagu. Cred că Neagu merita, dar decizia a fost luată. O felicit pe Cătălina Ponor, pentru că este o mare onoare să fii portdrapel la Rio", a declarat Halep.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel