Marian Cucşa - opoziție, declarație tranșantă: Nu mai au ce căuta acolo

Vicepreşedintele ALDE, deputatul Marian Cucşa, susţine că politicieni din opoziţie, alături de unii europarlamentari, urmăresc denigrarea României în Parlamentul European pentru a câştiga capital electoral. El afirmă că "politicienii români care îşi denigrează ţara la Bruxelles nu mai au ce căuta acolo".

"Cu doar trei luni până la preluarea preşedinţiei Consiliului Uniunii Europene, România intră în lumina reflectoarelor la nivelul Uniunii Europene, din cauza dorinţei sadice a unor reprezentanţi la Bruxelles de a pune la colţ ţara noastră. România se află din nou în situaţia de a fi subiect de discuţie în Parlamentul European ca urmare a solicitărilor venite din partea prietenilor europeni ai reprezentanţilor opoziţiei din România. Manipulările şi dezinformările pe care le-au propagat reprezentanţii opoziţiei, alături de unele grupări care se prezintă ca fiind drept civice, nu au făcut decât să creeze o imagine negativă a ţării noastre. Aceşti politicieni nu înţeleg un lucru: prin externalizarea disputelor din ţară, de pierdut are România.

Ţara noastră este ţinută în continuare la poarta Schengen pentru că în ţară avem politicieni care ţin capul plecat şi care atunci când vine vorba de criticat propria ţară sunt primii. Politicienii din România trebuie să înţeleagă însă că Bruxelles-ul nu este Stambulul din trecut. Politicienii care îşi asumă rolul de yes-meni şi se duc la Bruxelles ca la Înalta Poartă afectează interesele României.

Acei politicieni care vor folosi prilejul dezbaterii din Parlamentul European pentru a spune că România ar trebui să fie sancţionată îşi trădează ţara pentru 30 de arginţi. Am văzut genul acesta de comportament la oamenii din guvernarea Cioloş, iar aceşti politicieni fac mari deservicii României. Politicienii români care îşi denigrează ţara la Bruxelles nu mai au ce căuta acolo. Este unul dintre motivele pentru care votul de anul viitor, de la alegerile europarlamentare, este aşa de important", susţine vicepreşedintele ALDE.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel