Marian Cucșa (ALDE), atac la Raluca Turcan(PNL): Probabil a fost într-o altă dimensiune

Deputatul ALDE, Marian Cucsa, a declarat că reprezentanții opoziției dovedesc faptul că nu mai au nicio limită în a minți opinia publică.

"Este halucinant ce au înțeles reprezentanții PNL și USR la discuțiile purtate cu delegația Parlamentului European. Mai bine spus, ce nu au înțeles. Discuțiile în cadrul întâlnirii cu reprezentanții Parlamentului European nu au stat nici pe departe așa cum au relatat iluștrii reprezentanți ai PNL, în frunte cu doamna Turcan. Nu a venit nimeni să tragă la răspundere pe cineva sau să umilească, așa cum am văzut că au fost interpretate declarațiile celor din PNL. Doamna Turcan a reușit să transforme întâlnirea de miercuri într-o sesiune de exprimare a frustrărilor personale", a transmis deputatul printr-un comunicat. 

Turcan, nebagată în seamă

"Prea puțin interesată de ce se întâmplă cu România, doamna Turcan a considerat că o discuție cu membrii Parlamentului European este o bună ocazie pentru a se plânge că nu este băgată seamă și că nu este lăsată să vorbească în Parlament, o minciună sfruntată. O chestiune puerilă, dar care arată nivelul la care se află PNL. Acestea au fost problemele ridicate de reprezentanții PNL, cei care au ieșit la final să prezinte o cu totul altă realitate. Doamna Turcan, probabil, a fost într-o altă dimensiune sau într-o altă întâlnire, dacă își permite să transmită neadevăruri din întrevederea dintre reprezentanții Parlamentului României și cei ai Parlamentului European. În timp ce doamna Turcan se plângea de frustrările personale, domnul Antonio Tajani a subliniat că apreciază progresele României și că este o nedreptate că nu am intrat în Schengen până acum și că țara noastră este pregătită să adere", a adăugat Cucșa

Minciuna, la ea acasă

Însă, minciuna e la ea acasă în PNL. Întâlnirea cu reprezentanții Parlamentului European a fost o nouă ocazie pentru cei de la PNL și USR să denigreze țara și să-și spele rufele în public, ca nu cumva țara noastră să aibă vreun beneficiu din această vizită a reprezentanților Parlamentului European. Nu mai miră pe nimeni de ce europenii au o părere negativă cu privire la România. Este din cauza acestui tip de politicieni, pentru care interesul personal și interesul de partid sunt mai presus de interesul național.Logica celor din opoziție este una minimalistă: de ce să fim decenți și să urmărim cu toții interesul comun al României și să punem umărul la dezvoltare, când e mai ușor să denigrezi pentru a încerca să obții câștiguri electorale. Doamna Turcan vede cum PNL se prăbușește sub conducerea sa și a lui Ludovic Orban și devine tot mai agresivă, tot mai manipulatoare în spațiul public. Nu pot să accept să se spună atâtea minciuni dintr-o întâlnire la care, slavă Domnului, nu au participat doar reprezentanții PNL și USR. Dacă ar fi rămas doar cele două partide în sală am fi asistat la o denigrare a României de față cu întreaga delegație a Parlamentului European. De ce? Pentru că acești politicieni nu au scrupule. Ei au un singur scop: atacarea coaliției de guvernare, fără a se gândi la consecințe.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel