Marian Căruntu, fost președinte PMP, a trecut la PDL

Fostul preşedinte al filialei Slatina a PMP, Marian Căruntu, a trecut luni la PDL, unde a primit o funcţie de vicepreşedinte al Biroului Permanent Judeţean.

VEZI ȘI: Adevărul despre copiii răpiți și uciși în România. "E vorba de..."

Președintele PDL Olt, Siminica Mirea, a declarat că Marian Căruntu a dovedit că este o persoană care poate aduce electoratul la vot, în condițiile în care filiala PMP Slatina a obținut cu acesta la conducere 10% din voturi la alegerile europarlamentare. 

Marian Căruntu s-a înscris în PDL împreună cu alte nouă persoane care au făcut parte din biroul municipal al PMP Slatina. Aceştia au primit funcţii de vicepreşedinţi ori secretari executivi la aceeaşi filială de partid.

"Pentru mine este ceva nou, este un partid mai mare decât cel pe care l-am părăsit. (...) Îmi menţin dorinţa unificării dreptei în Slatina. Dorim prin această Alianţă (ACL) să putem crea o forţă de luat în seamă în municipiul Slatina.(...) Eu cred că împreună cu echipa PDL, care are o experienţă mai mare, să obţinem la viitoarele alegeri un scor peste scorul judeţean al partidului", a declarat Marian Căruntu în conferinţa de presă susţinută alături de preşedintele PDL Olt, scrie Mondo News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel