MARIAN CĂPĂŢÂNĂ. Pe ce a cheltuit 350.000 de euro de la Bercea

Foto: gorjexclusiv.ro
Foto: gorjexclusiv.ro

MARIAN CĂPĂŢÂNĂ, coleg de suferință cu Mircea Băsescu, din câte se pare a cheltuit cei 350.000 de euro care nu au mai ajuns la fratele preşedintelui pentru propria campanie electorală. MARIAN CĂPĂŢÂNĂ a fost în 2012 candidat al Alianţei România Dreaptă, pentru un loc în Senat.

MARIAN CĂPĂŢÂNĂ. Într-o  înregistrare făcută de Ambasador,   fiul lui Bercea Mondial, în care apar atât Mircea Băsescu şi Marian Căpăţână, cel din urmă este luat la rost fiul lui Bercea cu privire la suma de 600.000 de euro pe care fostul preşedinte al PDL Drăgăneşti-Olt trebuia să o plaseze fratelelui Preşedintelui, scrie gazetanoua.ro.

MARIAN CĂPĂŢÂNĂ. Anghel era supărat de faptul că nu toată suma ajunsese unde trebuia şi îl suspecta pe Căpăţână că "şi-a tras" din bani. Asta pentru că, pe o altă înregistrare, de această dată făcută cu Mircea Băsescu, acesta din urmă spune că a primit "o poală cu bani" de "doar" 250.000 de euro.

Citește și: Izaura: MARIAN CĂPĂȚÂNĂ mi-a dat 20.000 euro ca să nu mai dau filmările la DNA

În noiembrie 2012, MARIAN CĂPĂŢÂNĂ, pe atunci candidat al Alianţei România Dreaptă (ARD) pentru Senat, acesta a oferit mai multor cetăţeni din colegiul în care candidează, sosiți la târgul din Vîlcele, sute de sticle de bere, mici şi obiecte de îmbrăcăminte, dar și căciuli din piele de oaie.

În timp ce oferea astfel de bunuri, staff-ul său electoral le cerea oamenilor să îl voteze. El a oferit în stânga şi-n dreapta materiale cu însemne electorale, dar şi căciuli din piele de oaie, cumpărate pe loc pentru doritori.

MARIAN CĂPĂŢÂNĂ. "Ia, mamaie, ia căciula, plătesc eu. Vrei şi mata o căciulă? Ia şi mata' una. Dă-i, domnule, omului o căciulă. Mai ia, mă, navete de bere aici. Mata de ce nu bei, bre? Sunt MARIAN CĂPĂŢÂNĂ şi candidez la Senat", îşi îmbia Căpăţână,  posibilii votanţi la mită, potrivit sursei citate.

Citește și: BERCEA MONDIAL. Cum a reușit să facă avere și să bulverseze familia lui Traian Băsescu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel