Maria Vasii, plângere penală pentru CRIMA de după prezidențialele din 2009

Avocata Maria Vasii a afirmat, sâmbătă seară, la Antena 3, că au fost uciși oameni după alegerile prezidențiale din 2009 ca să nu se afle adevărul. 

În contextul în care se vorbea în platou despre fraudarea alegerilor prezidențiale din 2009, Maria Vasii a afirmat: ”Nu discutați aici despre o fraudare. Nu, s-au întâmplat chiar crime.”

Maria Vasii a afirmat, la Antena 3, că faptele de după alegerile prezidențiale din 2009 au fost mult mai grave decât par. Avocata a aruncat bomba în direct: aceasta susține că au fost uciși oameni după prezidențialele din 2009 pentru a nu se afla adevărul. În acest sens, există o plângere penală. Mai mult, Maria Vasii a dat de înțeles că-n comisia parlamentară ”Sufrageria” va urma să vină cineva care va vorbi despre o persoană care știa mai multe informații, dar a murit. 

Întrebată de analistul politic Bogdan Chirieac dacă a făcut o plângere către organe vizavi de o posibilă crimă în 2009, avocata Maria Vasii a răspuns: ”Da. Se investighează evenimentele, din această investigație aștept să văd ce informații vor ieși și voi susține, la rândul meu, cu informațiile pe care le am.”

”Aștept să văd rezultatul comisiei parlamentare- n.r. `Sufrageria`, care, prin persoanele pe care le-a invitat la audieri, va trebui să afle adevărul cu privire la acele evenimente” a afirmat Maria Vasii. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel