MARIA SHARAPOVA. Mircea Badea face mișto de sportivă - VIDEO

Mircea Badea a luat-o peste picior pe Maria Sharapova, în emisiunea "În gura presei".

"Maria Sharapova se distinge de celelalte jucătoare nu numai prin arogață, prin fițe și prin faptul că pozează la fiecare servă. Adversarele ei cred că sunt disperate. Ai văzut cum dă în minge? Când fusăi acum trei ani la Roland Garros, am vorbit cu Ilie Năstase. Mi-a zis "prietene, nu pot cu Sharapova". Asta este Ana Lesko a tenisului. Maria Sharapova joacă tenis cum cântă Ana Lesko. Pe ea nu serva o obosește foarte tare, ci zbierătul. Efortul pe care îl face să zbiere la fiecare servă e mai mare decât efortul fizic", a spus Mircea Badea.

Maria Sharapova a câștigat, sâmbătă, în fața Simonei Halep finala Roland Garros 2014, câștigând astfel al doilea titlu la aceasta competiție.

Însă nu doar performanțele sportive i-au adus succesul. Maria Sharapova are și un fizic extrem de plăcut ceea ce a pus-o pe lista celor mai dorite sportive. În plus, imaginația fanilor o ia razna de fiecare dată când Maria Sharapova țipă pe teren.

Chiar dacă nu există o explicație clară pentru țipetele Mariei Sharapova, chiar dacă mai mulți psihologi au încercat să găsească una. 

VEZI ȘI: SOȚUL CRISTINEI POCORA: HALEP, TU NU EȘTI ROMÂNCĂ! DĂ-O DRACULUI!

MARIA SHARAPOVA."Are legătură cu ritmul de joc", susţine psihologul Louise Deeley, de la Roehampton University, "pentru că aşa ştiu când să lovească şi îşi stabilesc frecvenţa loviturilor," iar interzicerea ţipatului nu este corectă, pentru că le-ar afecta jocul.

MARIA SHARAPOVA. Pe de altă parte, sunt mult mai mulţi cei care spun că acest ţipat este o formă de trişare şi că cei care ţipă beneficiază de pe urma acestei practici.

MARIA SHARAPOVA. Adam Levine, fostul iubit al sportivei şi solistul formaţiei Maroon 5, s-a arătat extrem de nemulţumit de performanţele Mariei Sharapova din pat.

"Nu vă pot spune cât de dezamăgit am fost. Chiar am crezut, aşa cum gândesc foarte mulţi bărbaţi, că este genul care face zgomot în pat". Adam Levine a mărturisit că Maria Sharapova nu scotea niciun sunet când făceau sex, iar acest lucru l-a făcut să pună capăt relaţiei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel