Maria Şharapova înfurie federația rusă de tenis. Ce decizie a luat

Maria Șharapova a lăsat să se înțeleagă, marți, că nu va juca în primul tur al Fed Cup în care Rusia va întâlni Olanda la Moscova, pe 6 și 7 februarie, provocând furia federației ruse de tenis, care amenință că o va priva de Jocurile Olimpice de la Rio din această vară.

Voi merge la Moscova, voi face parte din echipă, însă nu cred că voi juca, a declarat nr. 5 mondial după înfrângerea suferită în sferturile de finală ale Openului Australiei în fața Serenei Williams, nr. 1 mondial.

Pe 18 ianuarie, căpitanul echipei ruse, Anastasia Mîskina, anunța participarea Mariei Șharapova la acest prim tur de Fed Cup alături de Svetlana Kuznețova, Ekaterina Makarova și Anastasia Pavliucenkova. Însă jucătoarea de 28 de ani a acuzat marți dureri persistente la un antebraț, care au obligat-o deja să declare forfait pentru turneul de la Brisbane de la începutul anului, conform Agerpres.

[citeste si]

Trebuie mai întâi de toate să-mi îngrijesc antebrațul. Consider că este un lucru foarte important, a asigurat Șarapova, precizând că nu va mai juca probabil înainte de Indian Wells, în luna martie.

Președintele Federației ruse de tenis amenință

Președintele Federației ruse de tenis, Șamil Tarpișcev, a primit foarte rău acest anunț al medaliatei cu argint la JO de la Londra în 2012.

Dacă Șharapova vrea să participe la Jocuri (la Rio), ea trebuie să joace pentru Rusia în Fed Cup. Aceasta este regula și ea trebuie să joace împotriva Olandei sau în meciul următor de Fed Cup, dacă reușim să ne calificăm, a declarat Tarpișcev pentru agenția R-Sport.

Dacă nu joacă împotriva Olandei, iar noi vom pierde meciul, ea nu va participa la Jocurile Olimpice, a amenințat el.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel