Maria Sharapova, inclusă în delegaţia Rusiei pentru Jocurile Olimpice

Maria Sharapova, suspendată provizoriu pentru dopaj, a fost inclusă în delegaţia Rusiei pentru Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, informează marca.com, care citează agenţia Tass.

Sharapova face parte dintr-o echipă în care mai sunt incluse Svetlana Kuznetsova, Anastasia Pavlyuchenkova şi Daria Kasatkina, Yekaterian Maksimova fiind rezervă, în cazul în care cazul Mariei nu va fi judecat până la JO sau aceasta va fi suspendată.

Decizia ruşilor este una surprinzătoare, mai ales că preşedintele Federaţiei Ruse de Tenis, Shamil Tarpischev, nu era chiar optimist în cazul Mariei, cu o săptămână în urmă. "E foarte puțin probabil să revină acum. E într-o situație foarte complicată", declarase acesta.

Maria Sharapova (29 de ani) este suspendată provizoriu începând cu 12 martie, după ce a fost depistată pozitiv cu meldonium, o substanţă trecută pe lista celor interzise la începutul acestui an. Sportiva din Rusia a recunoscut pe 7 martie că a picat un test doping la Australian Open, turneu disputat în perioada 18-31 ianuarie. A precizat ca a utilizat substanța respectivă din motive medicale, timp de 10 ani, până la interzicerea ei. Suspendarea este provizorie, până la soluționarea cazului.

"Sunt hotărâtă să joc din nou tenis. Sper că voi avea şansa să o pot face", a scris Sharapova pe contul său de Facebook, în luna martie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel