Maria Grapini, un nou atac de la Bruxelles: Macovei și Preda țipau ca arși!

Darius Muresan / 04 iul 2018 / 10:36 Salveaza PDF Comentarii

Mara Grapini a lansat un nou atac de la Bruxelles, aducând din nou acuze grave unor europarlamentari românia precum Cristian Preda sau Monica Macovei.

Maria Grapini lăudat Bulgaria și a dat exemplul țării vecine. Astfel, la predarea Președinției UE, premierul bulgar a făcut o poză împreună cu toți europarlamentarii, indiferent de apartenența politică, ca semn de unitate.

Maria Grapini a amintit în acest sens și poziția comună a tuturor europarlamentarilor bulgari în ceea ce privește ridicarea MCV-ului, lucru care în România nu s-a îmtâmplat. Dimpotrivă.

„Bulgaria ne dă din nou lecții! Când s-a dezbătut MCV-ul delegația eurodeputaților a fost unită și a cerut ridicarea MCV! Delegația Romaniei a fost dezbinată! Când am cerut ridicarea MCV, Cristian Preda a țipat ca ars, la fel și Macovei, cerând păstrarea MCV pentru România! Azi, la predarea Președinției, premierul bulgar a făcut poză cu toți eurodeputații, indiferent cărui grup politic aparțin! Așa se face politica: în țară te lupți pentru îndreptarea lucrurilor și afară ești unit pentru interesele țării!”, a scris Maria Grapini pe pagina personală de Facebook.

(w670)

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24