Maria Grapini, soluție în scandalul anului, spusă în PE

Maria Grapini
Maria Grapini

Plenul Parlamentului European a dezbătut, miercuri, la Strasbourg, tema anului: Cambridge Analytica și Facebook, protecția datelor și viața privată a cetățenilor ca linie de apărare împotriva manipulării alegerilor. 

Europarlamentarul PPU-sl, Maria Grapini, a vorbit, din nou, la Strasbourg, punctând evidența: cine greșește, plătește! 

„Este foarte bine că discutăm acest subiect, aici. Trebuie să-l tratăm într-un mod realist, nu este responsabilă o singură parte, nu numai Comisia poate să rezolve, nu numai autoritățile naționale, sigur și noi cetățenii. Ce așteptăm să ne spună în plus directorul Facebook, din moment ce a spus-o foarte senin în Congresul american ok, eu am creat Facebook, dar fără niciun sistem de protecție, și datele mele sunt luate!

Suntem în era digitalizării, vindem pe internet. În momentul în care noi punem condiții în piața internă, să avem siguranța produsului sau a serviciului pe care îl luăm, de ce nu putem să impunem și acestor platforme, acestor mari operatori pe internet să ne asigure că nu vând datele personale și le protejează?

[citeste si]

Iar dacă se întâmplă ce s-a întâmplat și acum, să fie un procent foarte mare din cifra de afaceri, să-i determinăm să respecte regulile, nu numai de etică, ci și de siguranță, pentru că aici vorbim de subminarea democrației!", a declarat umanista Maria Grapini.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel