EXCLUSIV  Maria Grapini, SMS pentru Bușoi după incidentul din avion: De neînțeles gestul făcut de stewardese

Maria Grapini
Maria Grapini

Directorul Muzeului Țăranului Român a fost primul care a relatat despre „atmosfera de stadion de Liga a III-a” pe care ar fi făcut-o invitații lui Cristian Bușoi în avionul cu care se întorceau de la Bruxelles, unde vizitaseră Parlamentul European. Maria Grapini, prezentă în avion, a catalogat situația drept „jenantă”.

Europarlamentarul Maria Grapini a făcut următoarele precizări pentru DCNews: „Când am ajuns la îmbarcare, era un grup foarte gălăgios. În momentul în care trecea unul dintre eurodeputați, pentru că au fost mai mulți în avion, se mobilizau unii pe alții să comenteze. S-a comentat și când doamna de la îmbarcare a spus că business și sky priority merg separat de economic. Au început să țipe, să spună că și ei sunt oameni. Eu nu am știut că este un grup al domnului Bușoi. Am văzut doar că sunt niște persoane agitate, care țipă la îmbarcare ca pe stadion".

„Tot drumul au fost nemulțumiți”

„Au fost comentarii generale, nu am auzit atunci o referire nominală. Am înțeles că tot drumul au fost nemulțumiți. Apogeul a fost la aterizare. Atunci, nu înțelegeam de ce fug toate stewardesele în spate. La un moment dat, nu mai era niciuna, ulterior am aflat că se duceau să-i liniștească", a spus Maria Grapini.

De asemenea, a precizat că a aflat ulterior că era vorba de grupul lui Bușoi. „Este trist că domnul Bușoi, în loc să spună că își cere scuze pentru colegii care au fost apostrofați, a început să intre în jocul lor. Eu i-am scris un mesaj domnului Bușoi: să nu uite de proverbul Cine se aseamănă se adună. În cinci ani, nu am văzut un comportament ca la acest grup al domnului Bușoi. Pe mine m-a întristat situația. Foarte jenant a fost", a mai spus Maria Grapini pentru DCNews.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel