Maria Grapini, rămân umanistă, dar...

Europarlamentarul Maria Grapini a anunţat, marţi, că se retrage din toate funcţiile pe care le deţine în cadrul Partidului Puterii Umaniste - Social Liberal, dar rămâne membru al acestei formaţiuni politice.

"Rămân umanistă pentru că iubesc oamenii! Am luat decizia de a mă retrage din funcţiile pe care le deţin în cadrul Partidului Puterii Umaniste - Social Liberal şi nu voi candida la nicio funcţie în cadrul congresului partidului. Rămân membru al PPU-SL şi voi face politici publice până în 2019, de la Bruxelles, în calitatea mea de europarlamentar şi mă voi dedica muncii mele de acolo, însă voi rămâne o susţinătoare a doctrinei umaniste", menţionează Grapini într-un comunicat de presă remis Agerpres.

Ea a adăugat că întotdeauna a pledat pentru dreptate, corectitudine, moralitate şi soluţii economice cu impact pozitiv asupra cetăţenilor şi va continua să o facă.

[citeste si]

"Le doresc mult succes oamenilor cu care am lucrat din iunie 2015 pentru construcţia unei platforme politice care să facă echilibru între polul de stânga şi cel de dreapta şi care să protejeze capitalul autohton şi drepturile cetăţenilor. Le mulţumesc colegilor din Partidul Puterii Umaniste Filiala Timiş pentru întreaga colaborare şi îi asigur că voi continua să nu îmi încalc principiile de bază şi etică indiferent de cine mi-ar cere-o să o fac! România are nevoie de altfel de oameni în politică, de oameni care să ştie până unde merge compromisul în politici publice, care să fie dezinteresaţi pentru problemele personale atunci când fac politici publice, care să readucă moralitatea în politică într-un procent majoritar. Am depus efort la construcţia unui partid nou bazat pe demnitate, valoare şi umanism şi sper ca PPU-SL să atragă oameni de calitate care să lupte pentru bunăstarea românilor şi să ducă la bun sfârşit programul gândit pentru oameni şi democraţie. În ceea ce mă priveşte, voi susţine doctrina umanistă, voi apăra capitalul autohton şi mă voi lupta pentru dreptate", a spus europarlamentarul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel