Maria Grapini: Nu vă lăsați intimidat, domnule Toader!

Rodica Mitu / 02 aug 2018 / 15:24 Salveaza PDF Comentarii
Maria Grapini
Descriere foto: Maria Grapini

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a anunțat recent că îi va propune premierului, Viorica Dănicilă, adoptarea unei Ordonanţe de Urgenţă prin care cei care cred că au fost condamnați pe baza interceptărilor sau a protocoalelor SRI să poată cere revizuirea sentinței. Maria Grapini a făcut declarații despre acest subiect.

"Nu înțeleg reacțiile furibunde ale marilor "democrați"! E normal să faci pușcărie kominternistă, după cum decide un serviciu sau un Portocală asupra vieții tale? Dacă vreun membru al familiei lor ar fi condamnat pe baza interceptărilor ilegale, în perioada RUȘINOASĂ a protocoalelor aflate în vigoare, după anchete făcute de procurori doar cu funcția, nu și cu conștiința, intimidați și amenințați ca-n vremurile împotriva cărora tot ei țipă în gura mare, tot așa ar fi reacționat? Așa se face Justiție în democrație?

Am ajuns să ținem primele pagini ale presei internaționale cu ceea ce am trăit în acești ani, străinii sunt consternați să audă că au existat protocoale între servicii și justiție, pe bună dreptate se întreabă dacă așa ceva mai poate fi adevărat, în secolul XXI!

Ca membru al Comisiei LIBE, îi solicit ministrului Justiției să ceară revizuirea condamnărilor pentru toti cetătenii care se consideră neîndreptățiți. Drepturile omului trebuie apărate, chiar și în acest zgomot infernal creat de corul celor care habar nu au ce înseamnă libertate și dreptate! Nu vă lăsați intimidat, domnule ministru Tudorel Toader! Decideți, asa cum bine știți, în favoarea apărării drepturilor omului!", a transmis, de la Timișoara, europarlamentarul PPU-sl, Maria Grapini.Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26