Maria Grapini: Merkel, contrast izbitor cu președintele Germaniei

Europarlamentarul Maria Grapini a asistat la primul discurs al noului președinte al Germaniei și a observat că există un contrat izbitor între modul de acțiune al cancelarului Angela Merkel și mesajul președintelui Germaniei. 

"V-am promis ca revin cu impresii dupa discursul noului Președinte al Germaniei.Incep cu sfarsitul(concluzia) :mi-a plăcut! Dar as vrea si sa se aplice in politica Germana.
Problema mea este ca ce a spus Presedintele este intr-un contrast izbitor cu modul de acțiune al doamnei Merkel !
Domnul Președinte a început discursul spunând ca are aceeasi vârsta cu UE! Si ca vorbește pentru prima data in PE intr-o săptămana trista,cand se dezbate Brexit!
Am fost atenta la discurs si iată câteva idei:
"Unii cred ca ce-am obtinut(se referea la UE) e garantat pe vecie.E o eroare.Viitorul UE nu este o certitudine."Arată ca trebuie sa luptam pentru menținerea Păcii si uniunea.
Atunci cand s-a creat Uniunea,"meschinării naționale nu au predominat,ci interesele Europei"! Pai sa cred ca doamna Merkel aplica chestia asta,cu renunțarea la meschinării naționale????
Presedintele a mai spus(am spus-o si eu cand s-a dezbătut) :Cartea Albă nu are soluții! 
"Trebuie sa lăsam spațiu si statelor mai noi venite in UE.Trebuie sa fim solidari cu statele care au fost afectate de criza!"Bravo! Sper sa-i comunice si doamnei Merkel!" a scris Maria Grapini pe contul său de socializare.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel