Maria Grapini, intervenție răsunătoare în PE: Nu putem să asistăm la noi generații de săraci!

Maria Grapini a punctat serior, miercuri, în intervenția avută în PE, că viața cetățenilor nu e de stânga sau de dreapta. 

”Este nevoie de un pilon social! Nu trebuie să facem politică pentru grupuri politice sau partide, ci pentru cetățeni! Viața cetățenilor nu este de stânga sau de dreapta! Trebuie să asigurăm o îmbunătățire a vieții cetățenilor, nu putem să asistăm la noi generații de săraci! Trebuie sa luptăm împotriva oricărei discriminări: de gen, de naționalitate, de religie sau de apartenență politică! Însă, Pilonul social trebuie corelat cu politica de coeziune. Trebuie să recunoaștem că sunt țări mai dezvoltate și țări mai putin dezvoltate, respective sunt țări care au nevoie ca politica de coeziune să fie concentrată pe zonele sărace”, a declarat europarlamentarul român.

Maria Grapini și-a încheiat intervenția cu o idee centrată pe femei și pe importanța acestora în orice ecuație socială, oriunde ar trăi acestea: ”Trebuie să punem accent pe capacitățile și calitățile antropologice ale femeilor și să acționăm pentru o reală egalitate de șanse!”.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel