Maria Grapini, implicată într-un grav accident rutier în Capitală

Maria Grapini
Maria Grapini

Europarlamentarul Maria Grapini a fost implicată, luni seară, într-un accident rutier în Capitală.

Maria Grapini se afla într-un taxi când la un moment dat un alt conducător auto a încercat să întoarcă prin loc interzis și a lovit taxi-ul în plin. 

După impact, europarlamentarul a reușit să coboare imediat din taxi. Conform unei postări pe contul personal de Facebook, Grapini are lovituri mici la genunchi și cap și se bucură că a fost rănită ușor având în vedere că taxi-ul nu mai poate fi folosit.  

"Am stat mult să mă gândesc dacă să împărtășesc sau nu ceea ce mi s-a întâmplat! Ca să mă liniștesc, o fac! Azi, când mergeam spre televiziune pentru emisiunea de la ora 17 la Antena 3, am avut parte de un accident! Eram în taxi și brusc, o mașină a vrut să întoarcă pe loc nepermis și ne-a lovit în plin! Taxiul a fost făcut zob! Nu știu cum am scăpat doar cu lovituri mici la genunchi și la cap! Am plecat la emisiune cu mașina unui domn care era în trafic, nu știu dacă s-a vazut la emisiune spaima prin care am trecut, dar îi mulțumesc lui Dumnezeu că m-a salvat! Cred că îngerul meu a fost la post!", este mesajul postat de Maria Grapini pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel