Maria Grapini, făcută praf, după mesajul de început de an școlar

Europarlamentarul Maria Grapini a scris un mesaj de început de an școlar plin de greșeli gramaticale. 

Iată mesajul postat de Maria Grapini: 

”INCEPE UN NOU AN ȘCOLAR!

Azi a sunat Clopoțelul in școlile din Romania! Copii bucuroși,copii triști ,parinti bucuroși,parinti triști,profesori bucurosi,profesori triști!

Cate s-ar fi putut face in 26 de ani in domeniul educației,câte nu s-au facut? De ce nu s-au facut? Intrebari care trebuie sa si le pună administrațiile locale si centrale.Sa ai mii de scoli fără avize ,sa ai 75% fonduri dedicate renovarii școlilor necheltuite deși exista scoli cu grupurile sanitare in curte,sa existe copii care merg prin noroi si zăpada câțiva km,este aproape de neimaginat! Pierdem copii talentați,inteligenti datorită lipsei de organizare administrativă,toate având efecte pe termen lung.Educatia este piatra de temelie a unei societăți dezvoltate economică ,a unui stat care poate sa rămână independent si poate sa ducă mai departe istoria,cultura si Tradițiile noastre!

Premierul si Presedintele au vorbit la deschiderea școlilor arătând ce ar trebui sa se facă in educație dar nu au spus si cum o fac ei ,căci ei au aceasta responsabilitate-a unui program național pentru educație!
Daca nu salvam sistemul educațional având in vedere degradare acestuia din ultimii ani,generația noastră va purta in spate vinovăția viitorului trist al Romaniei.

Avem o sansa in acest an: sa alegem alți politicieni si alt guvern -care sa pună in sfârșit educația pe primul loc in preocupările lor.

Mult succes elevilor,putere si dorinta de implicare profesorilor! Înmânez flori tuturor celor dedicați educației!”. 

După un asemenea mesaj, într-un asemenea context, mesajele critice sau ironice au curs: 

- Este atat de frustrant modul in care asasinati limba romana, pacat ca nu constientizati!

- D-na Garpini. Aveti GRAVE PROBLEME cu limba romana si gramatica ei. Cum dracului puteti "calca in picioare" in asa hal limba romana ? Nu credeti cumva ca merita mai mult respect ? V-am apreciat la maxim pozitia avuta in cazul "Piedone" dar pentru aceasta adevarata bataie de joc nu pot "sa tac". Rusine !!!!

- Se duce de rapa,tot sistemu ca copiii astia nu poate invata cum am invatat noi toti cand scoala era buna,si se invata.acum e pacat de tot ca nimeni nu face nimica numa dumneavoastra duamna grapini puteti rezolva problema daca continuati sa spuneti tare,la toata lumea ce nui in regula cu noi,in tara asta.noi avem incredere cand scrie-ti dvs ca stiti ce spuneti ca e bine,si politicieni ar trebui sa asculte de la dvs,duamne ajuta.

- Trebuie tras tare in Educatie, altfel ajung toti tinerii sa se exprime ca doamna Grapini. Sunt usor surprins ca va mirati de starea dramatica a invatamantului, vorba aia, sunteti de ani de zile membru PC.

- asa sî ni ajuti dumniezău, duamnâ, cî nu mai putiem cu lieprili aiestea analfabieti care ni conduc. zîșiețâle duamnă, câ tari ghini li zișieț

- cîtă dreptate aveț, duamnă. nu jtiu ce o să ne facem cu jenerațîile astea de analfabeț care vin din urmâ

- Ba voi va realizati ca asta e europarlamentar?

- Mult succes, poate de data asta reușiti să treceți măcar 4 clase 'pe bune'.

- Draga duamna, cu asa conducatori ne-am dus de rapa.

- Valei! Grea "artimetica" asta, brei!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel