Maria Grapini: Era normal să aflăm întâi programul de guvernare și după aceea să ne prezinte acești pretendenți

Europarlamentarul Maria Grapini susține că partidele care au format coaliția de guvernare ar fi trebuit întâi să își prezinte programul de guvernare, abia apoi să prezinte candidații pentru anumite funcții.

"Era normal să aflăm întâi programul de guvernare ca să vedem dacă s-au înțeles fiecare cu bucățica lui și care este acel program de guvernare și după aceea să ne prezinte și acești pretendenți. Mă surprinde că domnul Bușoi spune că a avut personaje sau persoane foarte bune în Guvern. Păi să ne amintim de domnul Grindă, de doamna ministru de la Educație care a dispărut în ultima perioadă.

Dacă noi acum, în această situație cumplită, cumplită și pentru că au guvernat extraordinar de prost în pandemie acest guvern liberal, dacă acum greșim și acum se pun persoane care nu sunt în stare... Din 2021 România are atâtea lucruri de rezolvat, de la a rezolva problema mediului că plătim penalități, până a face infrastructura mare, până a face, de exemplu eu sunt raportoare pe raportul Curții de Conturi și doar în România la fiecare 7km se dă autorizație de construcție.", a declarat Maria Grapini în direct la Antena.3

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel