Urmărește emisiunea live


Maria Grapini: Dacă este corectă, de ce nu și-a dat demisia? Nu se dorește a fi făcut public

Maria Grapini
Maria Grapini

Recentele declarații ale eurodeputatei Ana Gomes la adresa partidului de guvernământ din România au primit imediat o replică acidă din partea europarlamentarului Maria Grapini.

Într-un comunicat remis vineri, 29 martie, de Maria Grapini se precizează că „Procuratura din Portugalia a solicitat în două rânduri ridicarea imunității pentru Ana Gomes, din cauza declarațiilor și a pozițiilor extremiste, exprimate public, în repetate rânduri”.

„Dacă este corectă, de ce nu și-a dat demisia? Ceea ce nu se știe, sau, mă rog, nu se dorește a fi făcut public, este realitatea că Ana Gomes nu a mai fost pusă pe listă de partidul ei tocmai din cauza pozițiilor extremiste! În grupul S&D, este frecvent criticată pentru că face numeroase acuzații, fără probe. Săptămâna aceasta, a atacat Malta și Slovacia cu noi acuzatii murdare la care, evident, maltezii și slovacii i-au cerut probe", a declarat europarlamentarul Maria Grapini.

Mai mult, eurodeputatul român a fost în aceeași delegație cu portugheza, în Malta, Grapini ca reprezentant al grupului S&D, Gomes din partea comisiei de control EUROPOL. Ulterior, Maria Grapini și-a exprimat revolta, în Parlamentul European, pentru declarațiile făcute de aceasta. „Guvernul maltez ne-a primit deschis, iar primul ministru a răspuns la toate întrebările. Dar, ea cere o absurditate: primul ministru să grăbească ancheta! Păi asta ar însemna imixtiune în Justiție! Tocmai asta nu trebuie să fie! Anchetele trebuie să se facă fără intervenția guvernului sau a președintelui unei țări. PE nu e instanță, nu dă verdicte! Verdictele se dau în instanțe! Asta nu a înțeles Ana Gomes!", a mai declarat europarlamentarul Maria Grapini.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel