Maria Grapini - Rareş Bogdan, scandal: Nu se poate!

B1
B1

Maria Grapini (PSD) şi Rareş Bogdan (PNL) au avut un schimb dur de replici joi seara, la B1TV, în cadrul emisiunii "Dosar de politician", moderată de Silviu Mânăstire. 

Maria Grapini şi Rareş Bogdan, invitaţi, joi seara, în emisiunea lui Silviu Mânăstire, la B1TV, au avut un schimb dur de replici. Maria Grapini - aflată în studio şi Rareş Bogdan - în transmisie de la Bistriţa s-au contrat de mai multe ori, iar spre finalul emisiunii dialogul s-a transformat în scandal. Discuţiile au atins punctul culminant atunci când a venit vorba despre ceea ce s-a întâmplat la cimitirul din Valea Uzului

Pe măsură ce se apropie finalul campaniei electorale spirite par a fi din ce în ce mai încinse. O dovedesc şi dezbaterile cu caracter electoral care au loc la televiziuni unde liderii de partid sunt din ce în ce mai nervoşi, iar tensiunea se reflectă şi în dialogul care capătă, de multe ori, tentă de scandal veritabil. Iată ce schimb de replici au avut cei doi candidaţi la europarlamentare în cadrul emisiunii:

Maria Grapini: - Daţi-mi voie totuşi, că nu se poate să faceţi numai dumneavostră emisiunea, poate mai pot să spun şi eu ceva. Vă rog foarte mult!

Rareş Bogdan: - Distinsă doamnă, eu am vrut să comunic poziţia mea pe subiectul Valea Uzului şi Oradea. 

Maria Grapini: - Aţi comunicat-o, foarte bine, dar avem un timp limitat aici. E clar, suntem în campanie, sunt ultimele două zile, înţeleg că domnul Rareş Bogdan vrea să atragă toată România.

Rareş Bogdan: - Nu doamnă, e sunt patriot, sunt român! Aici nu-i vorba de patriotism sau de campanie, doamnă. Chestiunile naţionale nu ţin de campania electorală!

Maria Grapini: - Vă rog foarte mult. Până una alta, liberalii nu au intervenit niciodată, nici când a fost cu steagul... Eu sunt singurul europarlamentar care a intervenit prompt chiar în acelaşi moment eram la Bruxelles când unul punea steagul secuiesc, când altul făcea nu ştiu cum..."

(...)

Rareş Bogdan: - Cum puteţi să spuneţi aşa ceva? Florin Roman, Ludovic Orban...

Maria Grapini: - Domnu' Rareş Bogdan, nu aşa o să faceţi. Să ştiţi că la Parlamentul European vă dă două minute şi vă taie microfonul. Nu se poate aşa ceva. Eu am două minute şi domnul zece...

VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel