MARI decizii care vor schimba România pe plan politic. Crețulescu: Plan B pentru Tăriceanu

Tăriceanu - Dragnea
Tăriceanu - Dragnea

Andreea Crețulescu a vorbit, la România TV, despre deciziile din următoarele zile care pot schimba soarta României.

Pe de-o parte, săptămâna viitoare va fi o decizie extrem de importantă în privința unui posibil prezidențiabil. Călin Popescu Tăriceanu va afla pronunțarea în dosarul său privind mărturia mincinoasă.

Plan B pentru Tăriceanu în caz de achitare

Dacă sentința va fi achitare, se vorbește despre implicarea șefului Senatului într-un plan B al DNA, adică într-un alt mega dosar de corupție. Mulți spun că Tăriceanu este, de fapt, ținta în noul dosar deschis pentru Sebastian Vlădescu acuzat de fapte de corupție pentru niște lucruri întâmplate în urmă cu zece ani, a zis Andreea Crețulescu. 

Miză uriașă la ședința Curții Constituționale

De asemenea, un alt eveniment cu miză uriașă este ședința Curții Constituționale unde se pune pe tapet o decizie finală vizavi de revocarea Laurei Codruța Kovesi.

[citeste si]

Posibilă neînțelegere la nivelul coaliției de guvernare

Andreea Crețulescu a vorbit, la România TV, și despre o posibilă neînțelegere sau scindare la nivelul coaliției de guvernare în cadrul unui eveniment important. Este vorba despre faptul că preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a spus că a luat decizia de a nu participa la manifestările de Ziua Europei organizate la Palatul Cotroceni, considerând că şeful statului, prin ultimele declaraţii, a jignit-o grav pe Viorica Dăncilă, iar premierul are nevoie de sprijinul partenerilor. În schimb, Liviu Dragnea a anunțat că va merge la Cotroceni, împreună cu toți membrii Guvernului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel