Mărgineanu, conturi blocate de ANAF. Zamfir: ''Problema majoră acum este ...''

Daniel Zamfir
Daniel Zamfir

Mihai Mărgineanu a anunțat că ANAF i-a blocat toate conturile. Senatorul ALDE, Daniel Zamfir, a comentat subiectul, în direct, la tv.

Ce spune domnul Mărgineanu este perfect adevărat. Sunt foarte mulți oameni în situația asta. Avem peste 1,1 milioane de familii care astăzi așteaptă să fie executate silitate, fie să li se ia casele, fie să li se pună popriri pe conturi. Problema majoră care este acum este că sumele pentru care se fac aceste popriri, sunt unele care nu corespund cu realitatea. Pentru că societățile de recuperare care intră în posesia acestor sume, în mod abuziv, bagă acolo niște sume și comisioane care nu au legătură cu realitatea, iar oamenii se trezesc în fața situației ireale. Au de plătit niște sume cu mult mai mari decât cele reale. Sigur, că se adună, cum spunea și domnul Mărginean, și sume mici de la peste 1 milion de oameni, e categoric un abuz, dar ce ne facem cu cei care sunt în situația au de plătit sume uriașe? Săptămâna viitoare, CCR va judeca una din legile pe care le-am promovat, Legea retractului litigios și sperăm ca lucrurile să se deblocheze ca să nu mai avem parte de astfel de abuzuri. Mai avem de așteptat o săptămână, a declarat Daniel Zamfir, prezent prin legătură telefonică, în cadrul jurnalului de știri, de la România TV.

Ce a declarat Mihai Mărgineanu

”ANAF mi-a pus poprire pe cont. Întrucât eu plătisem banii pe care-i datoram statului, dar ei nu prelucraseră informația, am fost la sediul ANAF și am deblocat situația printr-o hârtie pe care am dus-o imediat la bancă. Banca Transilvania mi-a deblocat contul, dar mi-a încasat 15 lei - executare poprire, 15 lei - sistare poprire. Adică, au încasat 6 euro/sec pentru două taste apăsate și greșeala funcționarului public. Să mai ziceți voi că băncile suferă...! Nu e un capăt de țară, dar 6 euro înmulțit cu un milion de clienti fac ceva bănuți, 'samoarafrantz`a scris artistul Mihai Mărgineanu, pe Facebook. 

Vezi și: Mihai Mărgineanu: "ANAF mi-a pus poprire pe cont". Cât a încasat banca pe secundă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel